Madpakke Favoritter

Fuldt energiberegnede opskrifter og forslag til madpakken, du vil elske❤️ at sætte tænderne i

Her får du alle mine Madpakke Favoritter samlet, til inspiration til dine egne madpakker.

Velbekomme❤️

Pris for Madpakke Favoritter er 99,- Dk.kr.

Køb Madpakke Favoritter til 99,- kr.

Sammensætning af et måltid mad med lav kulhydrat indhold og højt protein indhold

Det er præcis den udfordring du står med når du vælger keto som livsstil. Hvordan gør man det? det er det spørgsmål jeg oftest får og der er ikke noget enkelt svar. Det handler om hvor meget kulhydrat du spiser sammenlagt på en dag og om du får protein nok.

Hold styr på kulhydraterne

20-30 g. kulhydrater om dagen (fordelt på 1-3 måltider) er det optimale, når du skal have det fulde udbytte af Keto livsstilen både når det gælder vægttab og helbred.

Jeg har gjort det nemt for dig, at holde styr på dit indtag af kulhydrater når det gælder madpakken. Jeg har “regnet den ud for dig” og gir dig her masser af inspiration til din frokost/ madpakke. Lige til at hænge på køleskabet, så er den lige ved hånden.

Køb Madpakke Favoritter til 99,- kr.

✅50 siders online hæfte med inspiration og opskrifter til madpakken – gluten og sukkerfrie.

✅4 forskellige KETO-brød (gluten og sukkerfrie).

✅Inspiration til at bruge rester fra aftensmaden til nye spændende retter til madpakken.

✅Opskrifter på dine nye favoritter til madpakken.

✅Madpakkeforslag til inspiration.

✅Fuldt energiberegnet opskrifter og madpakkeforslag (energi, fedt, kulhydrater, kostfibre, protein).

✅Ingen overflødig tekst og kæmpebilleder på hver anden side, Kun det der er relevant og billedillustration/ inspiration.

✅Hæftet er en PDF-fil, som straks lander i din indbakke, lige til gemme på din enhed og tage med når du skal på indkøb🛒PS. foretrækker du papirudgaven, kan hæftet printes ud.

BONUS❤️ Liste med alle energiberegninger på opskrifter og madpakke-forslag og alle enkelte dele i madpakken – Du kan derfor nemt sammensætte dine egne Madpakke Favoritter ud fra listen.

KH. Susanne

Pris for Madpakke Favoritter er 99,- Dk.kr.

Ingen fortrydelsesret ved køb af hæftet.

Køb Madpakke Favoritter til 99,- kr.

Spørgsmål og svar:

❓- Er hæftet kun online eller får jeg også et fysisk produkt? 🥦Det er kun et online produkt, du selv skal gemme på din pc, tablet eller mobil, eller udskrive hvis du foretrækker det😉

– Hvis nu ikke jeg ikke bryder mig om en eller flere af delene i et madpakke forslag, kan jeg så bytte ud med noget andet? 🥦Ja, der følger en liste med beregninger på alle enkeltdele, du kan derfor let bytte ud til andet på listen.

– Hvor hurtigt får jeg hæftet? 🥦Det kommer straks på en mail til dig efter du betaler. Tjek altid spammail, om det havner der, hvis du ikke kan finde det. Er det slet ikke kommet, kan du skrive til mig på info@susannesketokoekken.eu, så hjælper jeg dig.

Hvis du har andre spørgsmål til hæftet, er du altid velkommen til at kontakte mig.

KH. Susanne❤️

Kontakt Susanne Køb Madpakke Favoritter til 99,- kr.