Onlineforedrag 12. Januar kl. 20

Sådan vendes mismod og overvægt til varigt vægttab

– Deltag i mit gratis onlineforedrag torsdag den 12. januar kl. 20

Dårlige samvittighed og mismod over, endnu en gang at mislykkes med en kur?

Ked af det ikke lykkes at holde et vægttab?

Hold vægten med en ny livsstil, jeg fortæller hvordan i et online foredrag

Ja tak, jeg vil gerne til online foredrag til 0,- kr.

Dem jeg har hjulpet med en ny livsstil, er typisk mennesker der:

 • Har prøvet alle kure i hele verden (sådan føles det)
 • De har tabt sig, men alle kilo er vendt tilbage igen (og lidt til, øv!)
 • De har smerter i leddene, prøver at spise fornuftigt, med det hjælper ikke
 • De har type2-diabetes, tager medicin
 • De har forhøjet blodtryk og kan ikke få styr på det med medicin.
 • De leder hele tiden efter et quickfix, der kan trylle alle overflødige kilo væk, helst 14 dagen inden feriestart, så de kan passe bikinien.
 • Hånden på hjertet – de ved godt quickfix ikke virker i længden.

Tro mig, jeg ved præcis hvordan de har det, jeg har været der så mange gange. Prøvet alt, håbet på et quickfix. De sidste mere end 20 år er jeg igen og igen vendt tilbage til en kost, der indeholder få kulhydrater og det virker for mig, både på vægten og alle udfordringer med gigt, fordøjelse mm. hver gang.

I mit online foredrag deler jeg ”hemmeligheden”, bag et effektivt vægttab og en markant forbedring af helbredet, med dig. Tillige fortæller jeg dig hvordan man kommer i mål med en ny livsstil, der holder på den lange bane.

Får indblik i rigtige menneskers nye livsstil med keto og hvordan de er kommet i mål med den.

Er du blevet nysgerrig på om en ny livsstil er noget for dig, så kom og vær med, der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til sidst i foredraget.

Ja tak, jeg vil gerne til online foredrag til 0,- kr.

Det siger mine kunder om hvordan det er med Keto livsstil:

Forløbet har mindet mig om, at man sagtens kan lave god og velsmagende mad af få ingredienser og på kort tid. I hverdagen bruger vi ikke så forfærdelig meget tid på at lave mad, men jeg elsker at slå mig løs med lækker fisk, lækre saucer, kød og diverse tilbehør. Det kan jeg jo heldigvis fortsætte med – jeg skal bare finde gode alternativer til ‘fortidens’ tilbehør (pasta, ris og kartofler – som jeg dog ikke har savnet).

Det der skræmte mig mest i starten var at skulle droppe sukker, brød, ris, kartofler og pasta, men det griner jeg lidt af nu, for det har slet ikke været svært, specielt ikke når man oplever resultaterne på krop og sjæl.

Jeg fokuserer kun på den lækre mad, som jeg får hver dag og det gør mig glad, mæt og meget tilfreds med mit nye liv uden Diabetes 2 (den forsvandt på 7 uger) – uden smerter, med kraftigt dalende vægt (10 kilo på 9 uger), højt energiniveau, skarp hjerne, færre humørsvingninger,” stabil mave” og stor livslyst. Helt ærligt, så føler jeg mig faktisk 10 år yngre.

Det bedste ved det her er at jeg føler min krop har det godt .. eller fantastisk!
Mere bevægelighed, bedre fysik- det føles fantastisk!. Så er det også som om, at de Corona-gener jeg har bøvlet med i 1,5 år de tager af ..om det er tiden eller livsstilsændringen det er svært at sige. Men inflammation og dårligdom lever jo som bekendt godt i sukker. Og netop sukker har jeg i stor grad undgået siden 10. januar.. Her hvor jeg er nu, det vurderer jeg på … hvis jeg er til en festlighed ” Lene! Er det det værd?” .. langt det meste sukker og søde sager og andre kulhydrater er det ikke værd.
Og det bedste er … at jeg har det helt fantastisk med det.”

Om foredragsholderen:

Susanne Ringsted
Susanne Ringsted

Jeg hedder Susanne Ringsted, jeg ejer Susannes Keto Køkken. Jeg bruger min faglige viden om sammenhængen mellem kost, ernæring og sygdomme, samt øvrige uddannelser og erfaring til, at rådgive om keto på mine Keto Mentorforløb, de sociale medier og min hjemmeside.

Jeg er uddannet Komplementær Hormonterapeut og før det, pædagog og Master i Læreprocesser. Jeg har hele mit voksne arbejdsliv arbejdet med at motivere mennesker til at flytte sig fra A til B, virke som katalysator til deres egen udvikling. Børn, unge og voksne har gennem årene fået min ”hånd” til støtte i deres udvikling.

Pris:

0,- kr. eller rettere 1 time af din tid

Deltag live og få en bonus og rabatter på mine produkter. Få svar på dine spørgsmål.

Sådan kommer du med:

 • Tryk på knappen Ja tak, jeg skal med til foredrag
 • Vælg hvilken aften det passer dig bedst, at være med (husk, det betaler sig at være med live)
 • Du modtager link til foredraget (husk at skrive dato og klokkeslæt i kalender)
 • VIGTIGT: Husk at tjekke din “spam-mail”, for vigtige mails fra mig, med link til dit onlineforedrag.
 • Jeg sender flere mails til dig med påmindelse om foredraget, så du ikke går glip af foredraget, bonus og rabatter.
 • Foredraget foregår online.
 • Du kan skal bare bruge en internetforbindelse, en mobil, tablet eller pc, så er du med.

Jeg glæder mig til at se dig til foredraget.

Ja tak, jeg vil gerne til online foredrag til 0,- kr.

Så er du på nogen måde i tvivl om, hvorvidt Keto livsstil er løsningen for dig, eller vil du bare bekræftes i at det er det – så kom og vær med, jeg vil glæde mig til også at inspirere dig til at komme i gang.

Er du blevet nysgerrig på om en ny livsstil er noget for dig, så kom og vær med, der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til sidst i foredraget.

På gensyn

KH. Susanne