Om

Min rejse fra multi-allergier og stress-ramt, med dårlig livskvalitet til Komplementær Hormonterapeut og nu KETO mentor.

Velkommen til min hjemmeside. Jeg hedder Susanne, er 56 år gammel. Jeg har en voksen søn, der er flyttet hjemmefra. Jeg bor i Skørping sammen med min kæreste, helt op til skoven, Rold Skov, som jeg elsker at gå ture i, når jeg ikke lige nyder livet, som “den gamle Gardner” i min egen lille oase af en have.

Jeg elsker at arbejde med mennesker og det har jeg nu gjort i over 35 år. Jeg har arbejdet som pædagog på både normal og specialområdet, samt været leder og konsulent i 15 år. Har efteruddannelse bl.a. en Master i Læreprocesser og neuropsykologi/ neuropædagogik. Jeg har derfor hele mit arbejdsliv arbejdet med at motivere mennesker til at udvikle deres potentialer.

Jeg har det meste af livet været plaget af allergi, astma, gigt, stress og overvægt. Gennem uddannelse til Komplementær Hormonterapeut, har jeg fået en stor forståelse af hvor meget maden betyder for helbredet, ikke mindst mit eget. De næringsstoffer vi får gennem maden, er dem der skal opbygge, vedligeholde og holde os raske gennem hele livet.

Min interesse for KETO/ LCHF har jeg haft i mere end 20 år og jeg har nu kombineret min viden omkring kroppens funktioner og ernæring, for at kunne hjælpe mennesker med ubalance i kroppens vigtige hormonsystemer. KETO/ LCHF er særlig velegnet til at ”behandle” sygdomme/ ubalancer der bl.a. skyldes ubalance i insulin-systemerne fx diabets, PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom), men også smerter og inflammation i kroppen og meget mere….

I arbejdet som KETO mentor får jeg lov til, at kombinere alt det jeg brænder for, nemlig at hjælpe mennesker med at finde vejen til en ny livsstil og dermed blive raske glade mennesker, der har taget styringen i deres eget liv.

Jeg glæder mig til også at hjælpe dig til at opnå, det liv du drømmer om.

Med kærlig hilsen

Susanne Ringsted

GDPR: Persondata-, privatlivs- og cookiepolitik

Keto Mentorforløb – Book en uforpligtende samtale her:

Book en samtale

Eller kontakt mig på mail:

Kontakt mig