Mentorforløb

Mentor Forløb
Keto Mentorforløb

”Jeg fokuserer kun på den lækre mad, som jeg får hver dag og det gør mig glad, mæt og meget tilfreds med mit nye liv uden Diabetes 2 (den forsvandt på 7 uger) – uden smerter, med kraftigt dalende vægt (10 kilo på 9 uger), højt energiniveau, skarp hjerne, færre humørsvingninger,” stabil mave” og stor livslyst. Helt ærligt, så føler jeg mig faktisk 10 år yngre.” (Kundeudtagelse)

 • Har du prøvet sort set alle slankekure i verden og taget alle kilo på igen eller mere til?
 • Er du overvægtig og /eller har kroniske smerter, inflammation i kroppen fx migræne, diabetes, forhøjet kolesterol, hjerte-kar sygdomme, tarmsygdomme, PCOS?
 • Drømmer du om et varigt vægttab, mere energi både fysisk og mentalt, et liv uden smerter?
 • Er det nu du er klar til at glemme alt om slankekure og starte den livsstilsændring, der får dig i mål med, at leve præcis det liv du ønsker?

Så er du kommet til det rigtige sted. Allerede i løbet af 1-2 uger omstiller vi din krop til at forbrænde fedt og du genopretter balancen i din krop.

Jeg er din Ketomentor og jeg har ryddet vejen gennem ”KETO-junglen” for dig. Jeg giver dig præcis den viden du har brug for, til at komme sikkert gennem ”junglen uden omveje.

Forløbet har mindet mig om, at man sagtens kan lave god og velsmagende mad af få ingredienser og på kort tid. I hverdagen bruger vi ikke så forfærdelig meget tid på at lave mad, men jeg elsker at slå mig løs med lækker fisk, lækre saucer, kød og diverse tilbehør. Det kan jeg jo heldigvis fortsætte med – jeg skal bare finde gode alternativer til ‘fortidens’ tilbehør (pasta, ris og kartofler – som jeg dog ikke har savnet)”. (Kundeudtalelse)

”Jeg kunne IKKE ha’ gjort det alene. Det vælter opskrifter på nettet, men Keto er SÅ meget mere end “bare opskrifter” og rent faktisk kan en masse opskrifter virke for overvældende for mig, for jeg har ikke to timer hver dag til madlavning.” (Kundeudtalelse)

Kontakt mig:

Kontakt mig

Hvad består mentorforløbet af?

 • Kost-dagbog.
 • Zoom-samtaler
 • Online kursus materiale
 • Materiale til måling, vejning.
 • Forslag til måltider

Kost-dagbogen bliver et vigtigt redskab. Det er her jeg giver dig feedback og guider dig gennem de udfordringer du får undervejs i forløbet.

“Det har været virkelig rart at føre kostdagbog, og det vil jeg fortsætte med, for det er rart at kunne gå tilbage og se, hvordan jeg greb bestemte dage an. Jeg har ikke været ude at spise mere end et par gange, så det er først nu henad jul, jeg skal have strategier for at komme gennem frokoster og middage uden flere dages craving. Alkohol tåler jeg bestemt ikke særlig godt – jeg bliver i vældig festligt humør af 1-2 genstande, og jeg har det ikke særlig godt dagen efter. Tre måneder med keto har faktisk også vist mig, at jeg ikke tolererer mælkeprodukter særlig godt. Jeg bliver oppustet. Lidt kan gå an i mad, men bestemt ikke store mængder, desværre. Jeg elsker ellers ost og fløde”. (Kundeudtalelse)

Hvad er det allerbedste ved mentorforløbet?

”Åh det er svært at pege på en enkelt ting, for det er jo summen af det hele, men skal jeg fremhæve noget, så er det dét at føre kostdagbog og få personlig feedback på dét jeg spiser. Det er GULD værd, at Susanne hjælper mig med at lære at sammensætte min ketokost ud fra dét jeg bedst kan li’ og tåler. Jeg tæller aldrig kalorier, men har 20 “Lego-klodser” bestående af kulhydrater, som jeg med Susannes hjælp lærer at bruge mest fornuftig i forhold til at være mæt, glad og tilfreds – både i maven, men også mentalt for god mad betyder meget for mig.” (Kundeudtalelse)

Et mentorforløb består af følgende:

1½ times opstartssamtale og individuel plan for hvordan netop du starter op.

4-5 opsamlingsmøder fordelt over de næste 12 uger.

12 ugers forløb med kursus materiale, der er tilgængelig under og efter forløbet.

5 ugentlige personlige og individuelle feedback fra mig på din kost-dagbog.

Hjælp til sammensætning af KETO kost.

Træning i at gennemskue hvilke fødevarer der egner sig til KETO.

Hjælp til udfordringer omkring KETO livstil i forhold til hverdag med arbejde, familie og sociale arrangementer.

Hvornår skal jeg starte?

Når du er klar til at investere i dit eget helbred og ikke kan eller vil vente på hjælp.

Før du køber adgang til dette Keto metorforløb, skal du booke en tid til afklarende samtale, så vi er sikre på at forløbet her kommer til at passe til dig.

Kontakt mig for afklarende samtale:

Eller skriv til mig:

Kontakt mig

Har du brug for en “rejse-guide” på din rejse mod målet, en ny livsstil, er jeg lige her, klar til også at hjælpe dig. Kontakt mig og lad mig køre hvad jeg kan hjælpe dig med.

Her er hvad jeg kan tilbyde:

 1. Keto Mentorforløb (opstartsforløb) – til dig der kun har lidt eller ingen kendskab til Keto, til dig der ikke orker, at finde viden om keto på nettet eller i bøger og som har brug for at der er en der ser dig over skulderen og guider dig gennem hele forløbet.
 • 3 mdr. forløb m. adgang til online materiale
 • 1 opstartsmøde (zoom) 60-90 min.
 • 4 opsamlingsmøder/ spørgetime (zoom) 30-60 min. pr. gang
 • 5 ugentlige sparringer på kostdagbog

4700 kr. pr. måned

2. Keto Mentor for øvede – til dig der allerede har kendskab til Keto, kender principperne bag keto, men det er ikke lykkedes dig at komme i mål med en livsstilsændring endnu. Du er langt hen ad vejen selvkørende, men har brug for at der er en der ser dig over skulderen og guider dig gennem hele forløbet, så du når målet.

 • 3 mdr. forløb m. adgang til online materiale
 • 1 opstartsmøde (zoom) 60-90 min.
 • 3 opsamlingsmøder/ spørgetime (zoom) 20-30 min. pr. gang
 • 5 ugentlige sparringer på kostdagbog

2800 kr. pr. måned

3. Klippekort – er til dig, der har været igennem mentorforløb, men stadig ikke er kommet i mål (ved større vægttab) og gerne fortsat, vil have min støtte. Hjælpen designer vi, så den passer til dig.

 • Klippekort – 8X30 min. = 3000 kr.
 • Klippekort – 12X30 min. = 4000 kr.

4. Konsultation60-90 min. Zoom-samtale pris 800 kr. (kan betales i 2-4 rater) – er til dig der:

a. Allerede har Keto som livsstil, men sidder lidt fast i fx et vægttab og ikke kan komme videre, du kan få hjælp til at komme videre.

b. Eller dig der er faldet ud af livsstilen og gerne vil i gang igen og have hjælp til det.

Kontakt mig