Marianne B.

Jeg var i den heldige situation, at jeg vandt et forløb hos Susanne’s ketokøkken. 

Jeg havde selv taget tilløb i lang tid til keto, men det lykkedes ikke rigtig. 

Da jeg så kom i forløb hos Susanne begyndte der at ske noget, jeg fik styr på grundprincipper og lavede kostdagbog hver dag i 3 måneder, som Susanne gav respons på. 

Det forpligter at man dokumenterer hvad man indtager i løbet af en dag. Susanne var med på sidelinjen hele vejen igennem og der var sparring via samtaler over Zoom en gang om måneden. 

Når jeg synes det gik langsomt var Susanne god til at komme med input til, hvad jeg kunne skrue op eller ned på, god til at motivere og forklare hvorfor det af og til går lidt trægt med vægttab.

Jeg har fået mere energi, jeg er sat ned i blodtryksmedicin og sover bedre. 

Jeg har tabt 6 kg på forløbet (havde tabt 10 kg selv inden forløb) så jeg er ovenud tilfreds og har mod på at fortsætte alene, og kan jeg ikke det, så er Susanne stadig klar på sidelinjen med opfølgningsforløb.

Det skal også siges at jeg ikke har motioneret men udelukkende tabt mig via kosten, det er bare så lækkert mad,  man spiser og Susanne har et hav af lækre opskrifter. 

Trænger man til et lille skub og en hjælpende hånd vil jeg klart anbefale Susanne, det har været guld værd for mig at jeg vandt dette forløb.