Lene P.

Jeg synes det er svært at beskrive hvor taknemmelig jeg er . Mit mål sammen med Sussanne var 12 kg på 12 uger mit eget var 15 kg i alt.


Trods at jeg faktisk har stået nærmest stille på vægten de sidste 4 uger pga arbejdspres og sygdom i familien, så nåede vi målet.

Det bedste ved det her er at jeg føler min krop har det godt .. eller fantastisk!
Mere bevægelighed, bedre fysik- det føles fantastisk!. Så er det også som om, at de Corona-gener jeg har bøvlet med i 1,5 år de tager af ..om det er tiden eller livsstilsændringen det er svært at sige. Men inflammation og dårligdom lever jo som bekendt godt i sukker.


Og netop sukker har jeg i stor grad undgået siden 10. januar.. Her hvor jeg er nu, det vurderer jeg på … hvis jeg er til en festlighed ” Lene! Er det det værd?” .. langt det meste sukker og søde sager og andre kulhydrater er det ikke værd.
Og det bedste er … at jeg har det helt fantastisk med det.

Hvordan var det før?
Jeg har vist aldrig helt lykkedes med vægttab før… måske var jeg heller ikke 100% sikker på at jeg kunne denne gang. Jeg har altid elsket en øl og en fest.. jeg holder meget af søde sager.. i hvert fald før nu.
Jeg har altid synes – at det at jeg arbejder så hårdt i dagligdagen det berettiger mig til at have det ”hyggeligt” og har ikke haft den sundeste livsstil.

Hvad nu?
Det at have købt et forløb med Sussannes vejledning- ansvaret overfor Susanne, Flemming og mig selv i det og det at Susanne gjorde det pærenemt at forstå, det er i virkeligheden den største grund til at det lykkedes for mig.
Nu hvor jeg befinder mig fantastisk i den her livsstil som er let at være i- Jeg gør som jeg altid har gjort.. spiser det jeg plejer… naturligvis med NoGo-spise redigeret fra. Så ved jeg at det er sådan det bliver og det nok skal gå.
Denne livsstil passer fantastisk på en der har travlt altid ” Det skal være nemt.. ellers så er det for besværligt”


Forløbet med Sussanne gjorde at det blev helt vildt nemt at forstå hvordan livsstilen fungerer. Susanne er altid på sidelinjen gennem forløbet, det hver dag at skulle poste sin mad til Sussanne… det gør jo også at man ikke snyder – man snyder jo mest sig selv, ikke?

Hvis du mener du kan det selv, ja så er det fint… men jeg kunne ikke, det har jeg simpelthen ikke rygrad nok til når det kommer til mad, sukker og alkohol. Med Susannes hjælp lykkedes det for mig.


Så derfor får hun klart min allervarmeste anbefaling til dig, hvis du også gerne vil tabe dig, have det bedre og lægge din livsstil om … og har det som jeg havde ” Det er fanme synd for mig at jeg ikke må nyde, når jeg nu yder så hårdt”

Ved i hvad? … Jeg føler mig faktisk slet ikke snydt- Det er vildt fornemmelsen af at se på øl, vin, kage og slik .. og lade det stå uden at føle sig snydt.

De bedste hilsner

Lene