Kundeudtalelser

Lene startede 1.1.22 på Keto Mentorforløbet. Status juli 22 er minus 17 kg, Mindre inflammation i kroppen, energi.

Jeg synes det er svært at beskrive hvor taknemmelig jeg er . Mit mål sammen med Sussanne var 12 kg på 12 uger mit eget var 15 kg i alt.

Trods at jeg faktisk har stået nærmest stille på vægten de sidste 4 uger pga arbejdspres og sygdom i familien, så nåede vi målet.

Det bedste ved det her er at jeg føler min krop har det godt .. eller fantastisk!
Mere bevægelighed, bedre fysik- det føles fantastisk!. Så er det også som om, at de Corona-gener jeg har bøvlet med i 1,5 år de tager af ..om det er tiden eller livsstilsændringen det er svært at sige. Men inflammation og dårligdom lever jo som bekendt godt i sukker.

Og netop sukker har jeg i stor grad undgået siden 10. januar.. Her hvor jeg er nu, det vurderer jeg på … hvis jeg er til en festlighed ” Lene! Er det det værd?” .. langt det meste sukker og søde sager og andre kulhydrater er det ikke værd.
Og det bedste er … at jeg har det helt fantastisk med det.

Læs hele Lenes historie her: Lene P.

Marianne startede i marts 2022 i Mentorforløb.

Jeg har fået mere energi, jeg er sat ned i blodtryksmedicin og sover bedre. 

Jeg har tabt 6 kg på forløbet (havde tabt 10 kg selv inden forløb) så jeg er ovenud tilfreds og har mod på at fortsætte alene, og kan jeg ikke det, så er Susanne stadig klar på sidelinjen med opfølgningsforløb.

Det skal også siges at jeg ikke har motioneret men udelukkende tabt mig via kosten, det er bare så lækkert mad,  man spiser og Susanne har et hav af lækre opskrifter. 

Trænger man til et lille skub og en hjælpende hånd vil jeg klart anbefale Susanne, det har været guld værd for mig at jeg vandt dette forløb. 

Se hele Mariannes historie her: Marianne B.

Anette

Status start december 2021: Anette startede i Keto Mentorforløb 23. september 2021 og 10 uger henne i forløbet havde hun allerede tabt 11 kg.

Anette startede på forløbet lige inden hendes mest travle tid som blomsterhandler, nemlig julen. Anette startede ud med 3 måltider om dagen, men i takt med fedtforbrændingen var godt i gang, blev det naturligt, fordi hun havde travlet, at hun spiste små måltider/ snacks dagen igennem og et rigtigt måltid om aften.

Fordi Anettes blodsukker nu var super stabilt, var det uden omkostninger for energien, ja, faktisk fik hun meget mere energi end tidligere og problemer med rygsmerter er voldsomt reduceret.

Jeg har interviewet Anette efter 10 uger og du kan høre hele interviewet her under, hvor Anette fortæller om hvordan det Anette har integreret keto i sin hverdag og hvad hun har fået ud af og være med på Keto Mentorforløbet.

Stella

Stella B. Mikkelsen – Kunde i Keto Mentorforløb

Status nov. 2021 – Stella er i gang med Keto Mentorforløb. Hun er på knap 3 måneder gået 5 størrelser tøj ned og har smidt 15-17 cm. i talje og hofter.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Susanne – hun er god til at skubbe lidt, og hun har givet god sparring i hele forløbet, som jeg ikke ville have været foruden. 

Jeg har altid kæmpet med vægten, og jeg har flere gange taget tilløb til keto og levet efter det i perioder, men kun striks i de 2×1 måned, jeg fulgte ketoudfordring online. En måned er åbenbart ikke nok til at vende mine vaner, og det er nok også svært at gøre, når man samtidig er glad for rødvin og G&T, og så langt jeg kan huske tilbage har kæmpet med ustabilt blodsukker. Jeg har ikke diabetes – muligvis fordi jeg trods alt altid har været ret aktiv i fritiden, men jeg er insulinresistent. Når jeg har spist, går der højst et par timer, før jeg er småsulten – og gerne lidt lækkersulten, og sult var virkelig noget, der kunne være hårdt –  som et kæmpe hul i maven, der bare skulle fyldes nu. Derfor blev det også ofte de lette løsninger; det der hurtigt ‘beroliger’, men samtidig jo også bare fremprovokerer en ny og kraftigere craving.

Læs hele Stella historie her: Stella

Skal jeg også hjælpe dig, med at nå dine mål?

Eller skriv en mail her:

Kontakt mig

Janne

Janne S. Nielsen – Kunde i mentor forløb

Status nov. 2021 – har smidt 24 kg., halveret kolesteroltal, ingen endometriose smerter og er nu 5 mdr. efter Mentorforløbets afslutning stadig helt selvkørende, keto er blevet en ny livsstil for Janne. Stor tillykke til Janne med hendes store succes.

Jeg anbefaler på der varmeste Susannes mentorforløb til dig, som VIL i mål og som ikke har tid til at fejle endnu engang med vægttab og ikke mindst dig, som vil slippe en negativ sygdomsspiral med medicin og smerter.

Susanne er super empatisk og mestrer den svære kunst at jonglere mellem “pisk og gulerod”, så man altid er positivt motiveret – også selvom man skal “korrigeres” lidt og hun mestrer specielt indfølingen i, hvordan man er klar til at tage det næste skridt læringsmæssigt – det har betydet ALT for mig, for jeg har rigeligt med “præstationspres” i min hverdag og dette har på ingen måde føltes sådan – det har været en meget naturlig rejse i et tempo, hvor jeg altid føler mig med og nogen gange også lidt foran, hvilket er en fed følelse.

Læs hele Jannes historie her: Janne

Skal jeg også hjælpe dig, med at nå dine mål?

Eller skriv en mail her:

Skal jeg også hjælpe dig, med at nå dine mål?

Eller skriv en mail her:

Kontakt mig