Janne

Janne
Janne

Janne S. Nielsen – Kunde i mentor forløb

Status jan. 2022 – har smidt 25 kg., halveret kolesteroltal, ingen endometriose smerter og er nu 7 mdr. efter Mentorforløbets afslutning stadig helt selvkørende, keto er blevet en ny livsstil for Janne. Stor tillykke til Janne med hendes store succes.

Jeg anbefaler på der varmeste Susannes mentorforløb til dig, som VIL i mål og som ikke har tid til at fejle endnu engang med vægttab og ikke mindst dig, som vil slippe en negativ sygdomsspiral med medicin og smerter.

Susanne er super empatisk og mestrer den svære kunst at jonglere mellem “pisk og gulerod”, så man altid er positivt motiveret – også selvom man skal “korrigeres” lidt og hun mestrer specielt indfølingen i, hvordan man er klar til at tage det næste skridt læringsmæssigt – det har betydet ALT for mig, for jeg har rigeligt med “præstationspres” i min hverdag og dette har på ingen måde føltes sådan – det har været en meget naturlig rejse i et tempo, hvor jeg altid føler mig med og nogen gange også lidt foran, hvilket er en fed følelse.

“Sådan var det før”:

Da jeg startede mit forløb, havde jeg lige modtaget en diagnose på Diabetes 2, som skræmte mig dybt – både mht. sygdommens lunefuldhed, men også tanken om at skulle tage (mere) medicin, hvilket jeg tager rigeligt af i forvejen med en genfejl som giver blodpropper + en kronisk diagnose på Endometriose, som giver (gav) store, daglige smerter.


Jeg var kraftig overvægtig, lav på energi, “coronatræt” og humøret var ærlig talt meget lavt ved tanken om den livsforandring, som jeg vidste at jeg skulle i gang med.

Efter mit første møde med Susanne blev jeg dog lynhurtig klar. Jeg var overbevist om, at jeg havde fundet min løsning og det føltes bare SÅ rigtigt for mig. Kombinationen af en livsstil på Keto med en mentor, som udstrålede stor faglig kompetence og ikke mindst en masse empati og indlevelse i min situation, gjorde mig klar og motiveret – jeg følte mig ikke alene mere.

Efter dén dag, har jeg ikke kigget mig tilbage – jeg ER et “keto-menneske” – jeg trives med Keto – jeg elsker Keto. Susanne har vist mig vejen til en livsstil, hvor alt bare “falder i hak”.

 “Sådan er det nu”:

Jeg kunne IKKE ha’ gjort det alene. Det vælter opskrifter på nettet, men Keto er SÅ meget mere end “bare opskrifter” og rent faktisk kan en masse opskrifter virke for overvældende for mig, for jeg har ikke to timer hver dag til madlavning.

Det der skræmte mig mest i starten var at skulle droppe sukker, brød, ris, kartofler og pasta, men det griner jeg lidt af nu, for det har slet ikke været svært, specielt ikke når man oplever resultaterne på krop og sjæl.

Det er læring og “uddannelse” i nye vaner og med Susanne som mentor, fik jeg hele tiden viden tilpasset mine behov og ikke mindst i de mængder som jeg nu kunne kapere i en travl hverdag.

Jeg har lært at “food-preppe”, så jeg altid har de rigtige madvarer i huset, jeg laver altid mad til flere dage og føler mig bare “foran og velforberedt”.

Samtidig har det også været utrolig vigtigt for mig, at dén mad jeg spiser fungerer sammen med familien, som er en teenagesøn, som er vild med alt det gode mad, som vi får hver dag.

Jeg kan gå på café med veninder, tage på forretningsovernatninger på hotel uden at det er et problem – fordi jeg har lært, hvordan jeg gør.

Det har været så afgørende for mig at have Susanne som mentor, “håndholder”, inspirator og ikke mindst mentor, når det har været svært, som f.eks. når gamle mønstre vil tage over – Susanne har holdt mig i sporet og har ikke mindst lært mig at jeg godt kan selv nu.

Jeg har lært at leve på Keto som en helt naturlig og integreret del af min travle hverdag. Jeg tænker ikke på sukker, jeg har ikke trang til søde sager overhovedet (tænk at man kan skrive det – det havde jeg aldrig troet).

Jeg fokuserer kun på den lækre mad, som jeg får hver dag og det gør mig glad, mæt og meget tilfreds med mit nye liv uden Diabetes 2 (den forsvandt på 7 uger) – uden smerter, med kraftigt dalende vægt (10 kilo på 9 uger), højt energiniveau, skarp hjerne, færre humørsvingninger,” stabil mave” og stor livslyst. Helt ærligt, så føler jeg mig faktisk 10 år yngre.

Hvad er det allerbedste ved mentorforløbet?

Åh det er svært at pege på en enkelt ting, for det er jo summen af det hele, men skal jeg fremhæve noget, så er det dét at føre kostdagbog og få personlig feedback på dét jeg spiser. Det er GULD værd, at Susanne hjælper mig med at lære at sammensætte min ketokost ud fra dét jeg bedst kan li’ og tåler. Jeg tæller aldrig kalorier, men har 20 “Lego-klodser” bestående af kulhydrater, som jeg med Susannes hjælp lærer at bruge mest fornuftig i forhold til at være mæt, glad og tilfreds – både i maven, men også mentalt for god mad betyder meget for mig.

Skal jeg også hjælpe dig, med at nå dine mål?

Book en uforpligtende samtale her:

Book en samtale

Eller skriv en mail her:

Kontakt mig