Aftensmad
Leave a comment

Cajun Laks

Cajun Laks
Cajun Laks

Cajun-køkkenet stammer fra den amerikanske sydstat Louisiana. Et ægte fusionskøkken med knald på smag og farve. frisk, skalddyr, kød, grøntsager og masser af krydderier.

Vi kan få lidt af den samme sydstatsstemning, ved at bruge en cajun krydderiblanding. Du kan købe den færdig-blandet eller lave den selv

Cajun kryddermix: 2 spsk. cayennepeber 2 spsk. paprika 2 spsk. hvidløgspulver 2 spsk. løgpulver 1 spsk. salt 1 spsk. friskkværnet peber 1 spsk. oregano 1 spsk. timian. Blad alle krydderier og opbevar i en lufttæt beholder. TIP: brug krydderimix til kylling eller en kedelig hakkebøf.

Velbekomme❤

Cajun Laks (2 portioner)

2 stykker Laks

300 g. glaskål

75 g. rød peber

100 g. forårsløg

Cajun krydderimix

Olivenolie til stegning

Dressing: C.F 38% smagt til med hvidløg, salt og hakket persille eller purløg.

Skær skallen af glaskålen, husk at få det hele med, den inderste skal/hinde også, som er lidt hård. Skær glaskålen (300 g. uden skal) ud i mundrette stykker.

Lad kålen stege i en pande med lidt olie til de er gyldne og gennemstegte (vend ofte) i ca. 15 min..

Krydder laksen med cajun-kryddermix og steg på skindsiden 5-7 min., vend til sidt for at få oversiden stegt, sluk for panden, så den bare steger på eftervarmen

Imens skær forårsløg og rød peber ud i mindre stykker og kom ved glaskålen når den er mør og steg til forårsløg og peber er møre. Smag til med cajun-kryddermix og evt. salt.

Rør dressingen sammen og server straks maden er færdig.

Velbekomme❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.