Drikke
Leave a comment

Æg-latte

Æg-latte
Æg-latte

Uha, der skulle noget af en overtalelse til, før jeg sprang ud i at prøve en Æg-latte. Jeg havde alle mulige forestillinger om hvordan kombinationen af æg, kaffe, smør/ kokosolie, mon kunne smage af. Før keto drak jeg spandevis af kaffe med litervis af mælk i og det bliver altså til en hel del kulhydrater fra mælken, jeg drak nok noget i retningen af 300 ml. minimælk i kaffen hver dag, det er 14,1 g. kulhydrater (4,7 g./100 ml.). Jeg drikke kaffen sort nu, men en gang i mellem synes jeg det er skønt at få en Æg-latte (0,5-1 g. kulhydrat), gerne med lidt kanel og kardemomme i mums 😋 Du kan fx bruge den som erstatning for et måltid, eller et mellemmåltid.

1 Æg-latte

1 kop kaffe

1 helt æg

1 spsk. smør eller kokosolie. Kan udlades, men kom det gerne i hvis du bruger din Æg-latte som erstatning for et måltid.

lidt stødt kanel (kan udlades)

lidt kardemomme (kan udlades)

Æg-latten bliver hurtig kold i tilberedningen, du skal derfor sørge for, at beholderen du laver den i har været opvarmet af fx varm vand og lige ledes kaffekop/ glas du vil servere den i. Du kan godt med forsigtighed varme Æg-latte lidt op i mikroovnen efter tilberedning.

Hæld alle ingredienserne i en blender eller blendeglas til stavblender. Blend kort og server straks.

Velbekomme❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.